Selasa, 26 Oktober 2010

CERPEN sunda : sora kuntil di jero kelas

ngaran kuring cindy ,waktu kuring kls 4 SD kuring sarta teman-temanku ribut sakali tuluy kuring ngadéngé sora anak cewek nagis di bangku kosong tuluy kuring nyaritakeun kapada réncang-réncang ku,tetapi teman-teman ku henteu percaya.''yasudah'' kecap kuring heran. sanggeus réngsé ribut urang kabéh cicing mengerjakan soal,lalu kuring ngadéngé deui sora éta sarta teman-temanku ogé ngadéngéna,dan KM dikelas kuring ngaranna ANDRE manéhna nanya sora naon éta???? tuluy kuring némbalan "pan kuring udah ngomong aya sora cewek nagis,kalian waé teu percaya"langsung urang kabéh lumpat ka luar kelas,berbicara ka wali kelas urang, tuluy urang cicing sejenak sangkan wali kelas urang ngadéngéna sarta tétéla wali kelas urang ngadéngéna sarua kawas kuring sarta teman-temanku di jero kelas sarta menyebalkannya wali kelas ku kaluar urang kalahka diancik..yaudah urang baca baca doa waé luyu kapercayaan séwang séwang.
sanggeus kanaékan kelas 5 SD geus lumayan lila kira-kira 3 bulan kuring ulin ulin deui kawas kelas 4 tiheula sanggeus capek kuring sarta teman-temanku cicing urang ngadéngé deui sora kuntil di kelas sarta pareng kelas urang sarua ti kelas 4,lalu KM urang ANDRE ogé nempo aya cewek diuk di bangku kosong sarta henteu salah deui éta KUNTIL ANAK si andre ogé ngomong ketemen-temen tuluy urang langsung ribut alatan sieun,dan si KM ogé ngajurung urang tenang,setelah urang tenang sora éta ogé mecenghul deui,tetapi urang antepi, sanggeus kabéh urang ogé balik sarta euweuh sora éta deui......

(kategori : Horror  )


Read Another


CATEGORIES


Tags

0 Comment :

davidpras1994@gmail.com

Name

E-mail *

Message *


G Plus
@davithace
PIN : 51E456D8
LINE : davithace

close